Красимир Каракачанов е вицепремиер вече две години, трябваше отдавна да е

...
Красимир Каракачанов е вицепремиер вече две години, трябваше отдавна да е
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Местният лидер на ВМРО е заселил гетото във Войводиново

Красимир Каракачанов е вицепремиер към този момент две години, трябваше от дълго време да е премахнал гетата, а не в този момент да ги вижда. Това коментира Веселин Марешки в утринния блок на Нова тв.

Местният водач на Вътрешна македонска революционна организация е заселил гетото във Войводиново, с цел да гласоподават за тях. Заселвали са хора там, сподели водачът на Воля.

Циганите там са дали своят вот за Вътрешна македонска революционна организация, това може да се види секция по секция. Безидейността през последните 30 години докара до това, което е сега, сподели Марешки, представен от вести.бг.
Изборът, на който и да е аероплан, е най-големият обир на българщината, такива безсмислени железа не ни трябват, до момента в който нямаме опазване на здравето и обучение, сподели Марешки. Кой ни е зложелател и от кого се пазим с тези самолети, разяснява Марешки.

Ще желаяме прокуратурата да разследва Красимир Каракачанов, съобщи Марешки. С този министър не ни е нужно министерство на защитата, сподели още той.

Единственият късмет на превозвачите е в смяната на европарламента, счита Марешки.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР